Bekijk Ons Werk op Facebook

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Welkom op de website van Melvin Janssen Hoveniers, uw partner in het onderhouden van prachtige tuinen! Bij ons staat uw tuin centraal en streven we ernaar om uw buitenruimte in optimale conditie te houden, zodat u er het hele jaar door van kunt genieten. Hieronder vertellen we u graag wat meer, lees dus vooral verder of neem direct contact met ons op.

De mogelijkheden zijn divers!

Bij Melvin Janssen Hoveniers begrijpen we dat tuinonderhoud essentieel is om uw tuin mooi en gezond te houden. Daarom bieden wij een scala aan onderhoudsdiensten aan, variërend van eenmalige onderhoudsbeurten tot wekelijks onderhoud en onderhoud op seizoensbasis. Voor onze particuliere klanten bieden wij flexibele modulaire pakketten, zodat u precies het niveau van onderhoud kunt kiezen dat bij uw behoeften past. Voor bedrijven hebben we op maat gemaakte onderhoudscontracten die zowel flexibel als vast zijn, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten terwijl wij zorgen voor het onderhoud van uw buitenruimte. Bij Melvin Janssen Hoveniers geloven we in maatwerk, waarbij u als klant bepaalt welke werkzaamheden prioriteit hebben en hoe vaak u ze wilt laten uitvoeren.

Bomen snoeien en rooien

Als gecertificeerde hoveniers zijn wij gespecialiseerd in het snoeien en rooien van bomen. We begrijpen het belang van goed boomonderhoud om de esthetiek en gezondheid van uw tuin te behouden. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw bomen op de juiste manier worden gesnoeid, zodat ze mooi en gezond blijven gedijen. Ook kunnen wij indien nodig bomen rooien, zodat uw tuin weer ruimte krijgt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Goed onderhoud van uw tuin zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke buitenruimte waar u trots op kunt zijn. Of het nu gaat om het snoeien van struiken, het onderhouden van borders of het maaien van het gazon, bij Melvin Janssen Hoveniers staan wij voor u klaar om uw tuin in topconditie te houden.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar wat Melvin Janssen Hoveniers voor het onderhouden van uw tuin kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-52592264, een e-mail te sturen naar info@melvinjanssenhoveniers.nl, of door gebruik te maken van het online contactformulier. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een plan op maat te maken voor het onderhoud van uw tuin. Laat Melvin Janssen Hoveniers u helpen om uw tuin te transformeren tot een prachtige buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten!