Bekijk Ons Werk op Facebook

Tuinaanleg en overkappingen

Welkom op de website van Melvin Janssen Hoveniers. Bij Melvin Janssen Hoveniers staan we klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en het creëren van prachtige overkappingen op maat. Met onze uitgebreide ervaring, kennis en toewijding zorgen we ervoor dat uw tuin een oase van schoonheid wordt waar u jarenlang van kunt genieten.

Van ontwerp tot realisatie

Wij nemen uw tuinaanlegproject van A tot Z in handen. Dit betekent dat we alles, van grondwerk tot tuinbeplanting, van erfafscheidingen tot houtwerk en overkappingen tot zwembaden, voor u regelen. In nauw overleg met u zorgen we ervoor dat uw tuin voldoet aan uw wensen en specificaties, of het nu gaat om een compleet nieuw tuinontwerp of het realiseren van de plannen die we samen hebben opgesteld. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en bouwen van overkappingen die perfect aansluiten bij uw tuin en levensstijl. Onze overkappingen worden volledig op maat gemaakt, waardoor u altijd een uniek stukje buitenruimte heeft om van te genieten. Of u nu op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen of een beschutte ruimte om het hele jaar door buiten te kunnen zitten, wij realiseren uw droomoverkapping.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Melvin Janssen Hoveniers streven we ernaar om kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. We begrijpen dat elk budget anders is, daarom bespreken we graag persoonlijk met u hoe we uw tuinwensen binnen uw financiële mogelijkheden kunnen realiseren. Onze focus ligt op efficiëntie en vakmanschap, zodat u kunt genieten van een prachtige tuin tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Bij Melvin Janssen Hoveniers bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Wilt u meer informatie over onze tuinaanlegmogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-52592264, een e-mail te sturen naar info@melvinjanssenhoveniers.nl, of door gebruik te maken van het online contactformulier. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u uw tuindromen waar te maken. Laat ons uw tuin omtoveren tot een prachtige leefomgeving waar u trots op kunt zijn.